Dobrodošli na naših pasjih spletnih straneh. Smo sami pasji navdušenci, ki radi dobro in kvalitetno delamo tako v pasji šoli in pasjem salonu kot pri čuvanju vaših dragih kužkov.

Pasji Center je začel delovati v začetku leta 2009. Najprej smo začeli s pasjo šolo. Inštruktorica in šefica Saša Mulej se s šolanjem psov ukvarja že od leta 1997.  Začela je kot pripravnica in nadaljevala kot inštruktorica s certifikatoma s strani Kinološke zveze Slovenije na enem od Ljubljanskih konoloških društev dokler ni šla na svojo pot. V vsem tem času vodi tečaje osnovnega šolanja in (pre)vzgoje psov, hkrati pa se ukvarja s šolanjem svojih psov. Aktivno delo inštruktorja je zelo pomembno za uspeh pri usposabljanju tečajnikov. Nikoli ni zamudila priložnosti za nova kinološka znanja, informacije in prakso, doma ali v tujini. K uspešnosti dela največ pripomore konstantno intenzivno delo in do sedaj že pestra kilometrna na tem področju. Inštruktorica Maja Grundner, parv tako pasja entuzijastka, se je kot pripravnica pridružila v Pasjem Centru. Vodi skupine Male šole in sama s svojo psičko Šeli intenzivno trenira in tekmuje v agilyju.

Pasji salon deluje v sodelovanju s pasjo frizerko Rebeko Bec, ki se lahko pohvali s številnimi zadovoljnimi strankami skozi leta pasjih probrazb. Je zelo strokovna in prijazna do pasjih strank in njihovih ljudi.

K našim aktivnostim spada tudi čuvanje psov, tako med vašim dopustom kot vsakodnevno med vašo službo – pasji vrtec. Na novo smo našim varovancem izdelali teraso in notranji prostor v skednju z direktnim dostopom z vrta. Vedno je zabavno in prijetno vzdušje in kužki se prav radi vračajo. Vsak dan jim pripada tudi najmanj en dolg sprehod v naravo. Čez noč pa so z nami v hiši.