PASJA ŠOLA PASJI CENTER

Pasja solaZačetek tečajev: 8.9.2014 Vpišita se in si rezervirajta mesto!

PASJI SALON PASJI CENTER

Celostna nega obsega kopanje, sušenje, razčesavanje, striženje oz trimanje psa, nega dlake okoli oči, nega ušes in krempljev ter blazinic.

PASJA VARUŠKA PASJI CENTER

Naj bo tudi vaš kuža na počitnicah medtem ko ste vi na dopustu. Pri nas psi bivajo na vrtu in z nami v hiši, v kolikor so navajeni lahko tudi v pesjaku in na vrtu. Vedno je pisana druščina, zato jim nikoli ni dolgčas.

MNENJA NAŠIH STRANK

Vsem lastnikom psov, ki se odločajo za obisk pasje šole, absolutno priporočam Pasji center. Voditeljica tečaja Saša je prijazna, prilagodljiva in predvsem nadvse potrpežljiva. Ne obvlada samo vsebine tečajev, ampak tudi problematiko psov z vedenjskimi težavami. Moja prvotno asocialna psička, ki sem jo odraslo posvojila iz zavetišča, se je med izvajanjem tečaja »mala šola« spremenila v dostopnega, lepo vzgojenega psa.

Ina Pravica (s Čili)

Pasji center in Saša sta zakon! Najin KaLui je najbolj svojeglav in otročji pes na svetu, ampak vsakic, ko ga v roke dobi Saša, se nauci(mo) nekaj novega in odidemo domov malce pametnejši in bolj pridni. Se posebej pa nama je všeč, da se Saša, kadar ni stroga s Kaluijem (kar definitivno potrebuje), z njim igra in počne neumnosti, ki so njemu tako zelo všeč. Priporočava! Katja , Uroš in Kalui