PASJA ŠOLA PASJI CENTER

Z naslednjimi tečaji vzgoje in šolanja psov ter odpravljanja vedenjskih težav začnemo 2.3.2015. Vpisujemo tudi v programe Agility, Rally obedience in v Rekreacijo. Vadišče Stožice, Ljubljana ali pokrita hala z vrtom v Grosuplju. Vpišita se in si rezervirajta mesto!

PASJI SALON PASJI CENTER

Celostna nega vašga psa: kopanje, sušenje, razčesavanje, striženje oz trimanje psa, nega dlake okoli oči, nega ušes in krempljev ter blazinic. Tudi samopostrežna pasja pralnica. Dobrodošli vsi skuštranci in smrdljivčki!

PASJA VARUŠKA & VRTEC PASJI CENTER

Naj se tudi vaš pes zabava medtem ko ste vi na dopustu ali naj nas dnevno obiskuje v pasjem vrtcu namesto da bi bil ure in ure sam doma. Pri nas psi bivajo na vrtu in z nami v hiši, v kolikor so navajeni lahko tudi v pesjaku in na vrtu. Trenutno se našim varovancem ideluje 64 m2 velika notranja igralnica s teraso in direktnim dostopom na vrt. Vedno je pisana druščina, zato jim nikoli ni dolgčas.

MNENJA NAŠIH STRANK

Vsem lastnikom psov, ki se odločajo za obisk pasje šole, absolutno priporočam Pasji center. Voditeljica tečaja Saša je prijazna, prilagodljiva in predvsem nadvse potrpežljiva. Ne obvlada samo vsebine tečajev, ampak tudi problematiko psov z vedenjskimi težavami. Moja prvotno asocialna psička, ki sem jo odraslo posvojila iz zavetišča, se je med izvajanjem tečaja »mala šola« spremenila v dostopnega, lepo vzgojenega psa.

Ina Pravica (s Čili)

Pasji center in Saša sta zakon! Najin KaLui je najbolj svojeglav in otročji pes na svetu, ampak vsakic, ko ga v roke dobi Saša, se nauci(mo) nekaj novega in odidemo domov malce pametnejši in bolj pridni. Se posebej pa nama je všeč, da se Saša, kadar ni stroga s Kaluijem (kar definitivno potrebuje), z njim igra in počne neumnosti, ki so njemu tako zelo všeč. Priporočava! Katja , Uroš in Kalui